Voice-overs (TV, Radio, Webvideo, Bedrijfsfilm)

Voice-over gezocht voor je commercial (radio & tv), bedrijfsfilm, animatie, pre-roll, animatie, tv-programma. webvideo, voicemail of jingles? Heb je al een keuze gemaakt hoe je mannelijke voice-over moet klinken? Stoer, sympathiek, jong, zakelijk of fris? Mijn naam is Martijn Biemans en heb 10 jaar ervaring als voice-over. Je zou me ook kunnen kennen als DJ van Radio 538. Van maandag tot en met donderdag presenteer ik tussen 19.00 – 21.00 de TrendingTracks. Als voice-over voor jouw productie zou ik als volgt kunnen klinken:

Voice-over demo algemeen voor commercials animaties en video’s

Demo voor bedrijfsfilm, webvideo of presentatie

Voice-over jingles en sweeps voor radio

Voice-over voor Syntrus Achmea

Opdracht: persoonlijk, vriendelijk

h2>Voice-over voor Microsoft

Opdracht: enthousiast, jong en fris

Gewerkt voor

Als voice-over heb ik opdrachten ingesproken voor onder andere: Pokemon, Rabobank, Monopoly, Microsoft, Gemeente Amsterdam, Top 1 Toys, Koninklijke Luchtmacht, Smint, Vodafone, Essent en Spiderman.

Voice-over met eigen studio

Thuis beschik ik over een professionele geluidsstudio om jouw productie zo optimaal mogelijk te laten klinken en snel te kunnen leveren. Afhankelijk van de grootte van de opdracht is het streven om, wanneer nodig, binnen 24 uur de voice-over te leveren. Meeluisteren bij het inspreken is een optie via Skype. Ook kom ik graag inspreken in een geluidsstudio naar keuze.

Wil je meer informatie? Neem dan contact met me op.

Geef een reactie