Ben je bezig met een webvideo, bedrijfsfilm, presentatie, tv/radio commercial, of vormgeving voor je radiostation en ben je opzoek naar een jonge, frisse en stoere mannelijke voice-over? Luister dan vooral wat ik voor je zou kunnen betekenen! Mijn voice-over demo’s vind je hieronder per categorie.

Voice-over gezocht voor je bedrijfsfilm, webvideo of presentatie?

Beluister hier mijn voice-over demo voor bijvoorbeeld je bedrijfsfilm:

Opzoek naar een voice-over voor radio- en tv commercials?

Op deze wijze zou ik ook jouw commercial kunnen inspreken:

Voice-over gezocht voor jingles en sweeps voor je radiostations?

Check hier mijn demo voor radiovormgeving:

Thuis heb ik de beschikking over een professionele spreekcel met apparatuur. Hierdoor kan ik snel leveren. Wil je meer informatie hierover en wat mijn tarieven zijn? Neem dan contact met me op!