Het is even geleden dat ik mijn site heb ge-updated met nieuwe voice-overs. Of ik stil heb gezeten? Nee, dat zeker niet! De afgelopen maanden heb ik me bezig gehouden met in-store videos, tv-commercials, promo’s, radio-commercials, webvideo’s en het inspreken van apps. Hieronder vind je drie video’s die ik onlangs heb ingesproken.

TV-commercial voor Spiderman Webshooter. Opdracht: stoer en energiek inspreken

TV-promo Planes voor Disney XD. Opdracht: als voice-over jong, enthousiast en fris inspreken:

Credits:The Walt Disney Company Benelux

TV-promo voor Disney XD. Opdracht: begin als een circusbaas en leef je in bij de woorden die je uitspreekt.

Credits:The Walt Disney Company Benelux

Daarnaast heb ik mijn demo voor zowel commercials als bedrijfsvideo’s aanpast. Luister je even?

Voice-over voor Commercials

Voice-over voor bedrijfsfilms en webvideo’s