2014 was een fijn jaar wat mij betreft. Veel leuke voice-overs mogen inspreken en daarnaast was dit het begin van mijn programma(‘s) in het weekend bij Radio 538. Met dat laatste stop ik nu……

……. vanaf 2015 hoor je me iedere maandag t/m donderdag tussen 19.00 – 21.00 direct na Ruud de Wild!! Onwijs blij mee! Vanaf het nieuwe jaar mag ik je hopelijk ondersteunen tijdens het sporten, huiswerk maken, gamen, in de file staan, overwerken of wat je ook aan het doen bent. Menno de Boer schuift door het vertrek van Tim Klijn door naar het programma ‘Greatest Hits’ (maandag t/m vrijdag van 10-12). Het officiële persbericht en de andere wijzigingen in de programmering van Radio 538 lees je hier.

Via deze weg wil ik Dave Minneboo en Menno de Boer (programmadirectie van Radio 538) bedanken voor het vertrouwen en deze geweldige kans!